Sample image
"Under ett antal år har eleverna i skolorna runt om i Sotenäs kommun haft segling på schemat. Projektet är mycket uppskattat och viktigt för både klubb och barn."

Segling på shemat

http://imprintcanada.com/?mlosnor=site-de-rencontre-pour-ado-noir&7f0=88 För rekrytering till SFS ungdomsverksamhet och spridning av segling och sjövana i vår kommun är projektet ”Segling på schemat” tillsammans med skolorna i Sotenäs kommun en viktig del i ett långsiktigt arbete.

http://surfscooter.com/?maska=aplicaciones-para-conocer-personas-colombia&3cc=04 Fördelarna är många, inte minst att barnen på ett naturligt sätt genom skola och gemensamma kompisar får prova på idrotten segling samt förhoppningsvis skaffar sig ett nytt livslångt intresse.

http://metodosalargarpene.es/ebioer/1546 För projektets instruktörer är det också en stor utmaning att på bästa möjliga sätt väcka intresse för vår fantastiska idrott genom ett säkert, roligt och inspirerande upplägg som passar alla, oavsett förutsättningar 2015 blir femte året i denna projektform där vi jobbar med ett hundratal elever utspritt på cirka femton dagar.

rencontres seniors 91 Projektet genomförs med stöd av SISU och klubbens resurser.

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=fai-soldi-facili-con-le-opzioni-binarie&907=2b Bilden ovan är från en av fjolårets finaste vårdagar där eleverna i Hunnebostrand seglade på ett litet äventyr runt Småholmarna, efter enbart några timmars träning runt bojar i viken.

http://yankalillabakery.com.au/?kramarew=citas-fonacot-por-internet&cd9=02 Nya seglare föddes denna dag och förhoppningen är att projektet ska ge fler chansen i framtiden.

frau sucht mann lüneburg Peter Johansson
Projektansvarig och instruktör

http://uetd-hessen.de/?deuir=leute-wien-kennenlernen&464=b1  

MENY | Träning

MENY | Blogg

MENY | Skibenter