"För en framgångsrik och utvecklande verksamhet krävs  instruktörer och tränare med mycket erfarenhet och kunskap. På SFS jobbar både ungdomar och vuxna med att förmedla kunskap till nya generationer seglare. Klubben efterstävar hela tiden att utveckla och bredda denna verksamhet för framtiden"

 

SFS-instruktörer


sitio web de citas Hanna KrokströmHej på er!

Jag heter Hanna och är född år 1993. Här på seglarskolan har jag arbetat som instruktör sedan 2009 och arbetar nu som huvudinstruktör för optimisterna. Mitt intresse för segling tog fart efter att jag seglat optimist på en sommarkurs, här på SFS. Att segla och träffa nya kompisar var toppen, så jag deltog därefter i flera sommarkurser både för Optimist, 2-krona och 606:a, under flera års tid.
Jag tog studenten från Naturvetenskapliga programmet på Hulebäcksgymnasiet år 2012. Jag har arbetat som au pair i England och att börja studera i Lund efter sommaren
”Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet” och seglingen är det som gör min sommar helt perfekt.
Kram Hanna

Hanna Krokström

Huvudinstruktör

 


http://katietraxler.com/?vuiowew=rencontre-homme-musulman-s%C3%A9rieux&5f4=70 Filip Asp
Hallå hallå!
Jag heter Filip och har funnits på denna jord sedan1991.

Jag började jobba här på seglarklubben 2005, så har nu jobbat upp mig till huvudinstruktör på 606.

Min familj har alltid haft segelbåt, så segling är en naturlig del av mitt liv.
Min seglingskarriär hade sin början när jag var 8 år, då jag deltog i en kurs  optimist här på SFS.
Efter det har jag även gått kurser i 2-­‐krona och 606. När jag inte njuter av Bohusläns vackra natur bor jag i sköna Göteborg och studerar logistik på Handelshögskolan och försöker åka iväg och vågsurfa när tiden tillåter.

Ses i sommar!

Filip Asp

Huvudinstruktör

 


Haj haj!

Olivia heter jag och jag är född 1992.Jag har jobbat här på SFS sedan 2005, först som praktikant men nu dom senaste åren som instruktör. Jag har tidigare gått flera sommarkurser här och jag antar att de var de som fick mig att stanna kvar :)
I övrigt så har jag jobbat som skidlärare uppe i Sälen, men när sommaren kommer är det dags för segling igen. Mina andra instressen är ridning och andra saker som jag trycker är skoj!
Skepp ohoj!
Ser fram emot ännu en underbar sommar med gänget här på SFS och vi kommer göra allt för att ni ska få en sån grym vecka som möjligt.

Olivia Gerrbo

Huvudinstruktör


rencontres musulmanes mariage Klara Levin Stensson

Hej!

Jag heter Klara Levin Stensson och jag född 1995. Jag har seglat på SFS sedan jag liten. Både optimist, 2-krona, feva och 606-a. Jag har jobbat här sedan jag var 14 år och det är det bästa sommarjobbet man kan ha!
Förutom att segla tycker jag om att sjunga, dansa, åka skidor,träna och umgås med kompisar.

Jag går på samhällslinjen på Polhemsgymnasiet i Göteborg där jag trivs jättebra.
Vill du göra något kul på sommaren så kom och segla på SFS!

Kram

Klara Levin Stensson

Instruktör

 


rencontre varsovie Oscar Johansson
Jag är en go och glad grabb på några vårar. Jag är född 1996 så det är bara att räkna hur gammal jag är.

Mina seglingserfarenheter har jag fått på klubben där jag har seglat i några år, jag började med optimist och slutade med 606:a. Jag har även en liten båt som jag bor i på sommaren och innan det har min familj haft en segelbåt.

Jag bor i Trollhättan när jag inte bor i min båt. Och Trollis ligger en bit bort mot nedre delen av Vänern.

På gymnaiset så gick jag på Teknikprogrammet. Sporter som jag har utfört innan så spelade jag bandy i Gripens BK och handboll i KFUM i Trollhättan.

Nu har jag betat av några år här på klubben.

Oscar Johansson

Instruktör

 


http://beerbourbonbacon.com/?niokis=dating-scene-in-houston-texas&c00=cd Niclas Levin
Hej!

Jag heter Niklas Levin och är född 1994. Jag kommer ifrån Lerum utanför Göteborg och är uppväxt där.Bor för närvarande med min familj i Västra Frölunda.
Sedan jag var liten har jag tillbringat mina somrar här vid kusten. Och det är det jag gillar allra bäst, att vara nära havet.

Jag har seglat sedan jag 9-10 år och gått samtliga Sommarkurser här på SFS (optimist, två-krona, 606). När jag seglar själv på fritiden är det i en båt som heter E-jolle.

När jag inte seglar så gör jag mycket annat... mina stora intressen är sport, musik, vänner, teknik och friluftsliv. Jag har läst fordons tekniska programmet på Porthälla Gymnasium i Partille. Men vet inte riktigt än vad jag vill jobba med. Jag har också varit med mycket som ledare i Lerums SMU scouter.
Jag tycker också om att åka skidor wakeboard, cykla och umgås med mina vänner!

Hoppas vi ses här i sommar!/ Niklas

Niclas Levin

Instruktör


source Frida KrokströmOhoj kamrater!

Jag heter Frida Krokström och är född år 1994. Jag  började segla här på Sotefjordens segelsällskap när jag var 10 år gammal och sedan dess har jag inte velat göra något annat på somrarna. På klubben har jag gått olika kurser (optimist, 2 -krona och 606).  Alla har varit kul och klubben har blivit som mitt andra hem.
På gymnasiet läste jag Naturvetenskapliga programmet. Förutom att älska segling, gillar jag även musik och att träna. Jag har spelat fiol och tycker om att sjunga.
Jag är instruktör för både optimisterna och för 2-kronorna.
Hoppas vi ses på vattnet!

Frida Krokström

Instruktör

 


click here Klara Olander
Hej!

Jag heter Klara Olander och har seglar hela livet, både jolle och kölbåt. Jag har gått på seglarskola i min hemstad Halmstad och här på SFS. Då har jag seglat optimist och 2-krona. Jag har kappseglat både optimist och zoom 8, men nu är jag enbart instruktör.
Jag har läst den samhällsvetenskapliga linjen med Inriktning beteendevetenskap på Drottning blanka i Halmstad.På fritiden boxas jag och tränar på Träningskompaniet
Hoppas vi får en bra sommar ute på havet tillsammans!

Klara Olander

Instruktör

 


click Peter Leisborn
Föddes 1991 och är född och uppväxt i Uleberg, men bor för närvarande i Kungshamn/Klubbhuset.Har studerat tre år på Elprogrammet som automationselektriker och ska till hösten ägna mig åt att studera musik i Kristianstad
Har tidigare jobbat som säljare på Torp Köpcentrum och Datia i Väjern. Har även seglat med Ostindiefararen Göteborg.Gillar långa månskenspromenader, och friluftslivet. Gillar framförallt att segla självklart.Har seglar i 10 år nu och har spenderat min sjunde sommar som lärare på klubben. Seglar mest kölbåt så som 606 men det händer även att jag ramlar ner i en tvåkrona eller RS Feva ibland.

Jag kommer att vara huvudinstruktör för 2-kronor 606:or och RS Fevor den här sommaren.

Peter Leisborn

Huvudinstruktör

Anna Brandt

Instruktör

 

MENY | Träning

MENY | Blogg

MENY | Skibenter