Sample image
"2.4 mR är en förminskad version av R12 och seglas av en person. Till seglingarna här i Hunnebostrand beräknas komma upp till 40 båtar och dd kommer att ligga vid den västra pontonbryggan i hamnen."

Summering & Resultat

http://bullcitycraft.com/milnica/6813 Så var det klart! Fem dagars intensiv verksamhet med träning och tävling i 2.4mR klassen är över. Det har varit mycket planerande och funderande inom SFS för att ro hem detta. Och vi gjorde det med bravur!
Fantastisk positiv feedback från seglare och tränare hur logistik, service, mat och tävlingar fungerade.

http://canyoncrestdental.com/?plemjanik=site-de-rencontre-gratuit-du-web&a35=7a Resultatet har vi alla var sin del i för att det blev så lyckat! Även vädergudarna hjälpte till lite grann.
Seglargänget vill gärna komma tillbaka så vi får se hur det blir nästa år, kanske vid en annan tid , ev. hösten.

online dating service reviews Vi har tillsammans satt SFS som arrangör för större kappseglingar på kartan, vi har fått utbildat flera seglingsledare inom klubben och inte minst har det gett SFS ett ekonomiskt tillskott.
SFS tackar samtliga iblandande under helgen!

http://adetacher.com/misroe/jisdr/6696 binäre optionen anyoption beste strategien Kommentar från förbundet
-2.4mR förbundet vill framföra följande tack för vårt arrangemang med 2.4mR segling
Det var fantastiskt att få uppleva det engagemang många lade ner för att göra 2.4a seglingen njutbar. Klubben skall ha ett stort tack. Mats Niklasson som hjälpte till vid upptagningen med framkörning av kärror och klättrade på gummidäcken var helt fantastisk- Kockarna Claes Asp , Peder Hedenqvist och Mayra Caldiz var inte bara duktiga kockar utan spred dessutom glädje och trivsel. Goda bakverk tack Emily och alla andra inte nämnda men icke glömda inte minst Conny Stensson. Ni gjorde de fyra dagarna till ett stort nöje för oss seglare. Om vi får vill vi gärna komma tillbaka igen. Vi hoppas på nästa år i september då vi tänkte avsluta vår rankingserie år 2016 i Hunnebo.
För 2.4a förbundet
Mats Millbourn

/Conny Stensson, Seglingsledare

Samtliga bilder från helgen finns på:
SFS Facebook 2.4 Ranking

Foto: Peter Krokström & Mayra Caldiz

follow url Resultat Totalt
http://sfss.se/images/24total.htm http://anchorot.com/?marmetr=femme-cherche-homme-pour-mariage-halal-en-france&26b=1b

 

 

Information

pagina de agencias matrimoniales Datum: 29/4-3/5 2015

2.4 mR är en förminskad version av R12 och seglas av en person. Till seglingarna här i Hunnebostrand beräknas komma upp till 40 båtar och dd kommer att ligga vid den västra pontonbryggan i hamnen. Det kommer att vara träningsseglingar på Ramsviksfjorden på torsdag och fredag samt kappsegling väster om Klätten under lördag och söndag. Prisutdelning på Södra kajen söndag eftermiddag. Det behövs personer i organisationen för tävlingen så om du är intresserad hör av dig till Conny tel. 070-2996347 eller någon i styrelsen. Behovet är stort så alla gröna funktionärer nu finns chansen att praktiskt pröva kunskaperna. DU BEHÖVS!!

MENY| Tävling 2018

MENY| Tävling 2017

MENY| Tävling 2016

MENY| Tävling 2015

MENY| Tävling Arkiv