see url  

treding binario

bara Cialis tuhat ikkunaa crossland ie go to site tuhat ikkunaa crossland ie Som en av minsta klubbarna i Allsvenskan är en viktig del av satsningen att tillgängliggöra J/70-segling på hemmaplan. Med SFS Sailweek kan klubben visa upp modern segling för allmänhet och företagare.  Medlemmar, inte minst våra juniorer, får möjlighet att provsegla J/70 i olika träning- och tävlingsformat. 

telefono iqoption Vecka 29 blir det med andra ord mer segling än vanligt i Hunnebostrand. Sailweek startar onsdag kväll med poängsegling på Lilla Gåsholmen. Medlemmar är välkomna att prova på J/70 under kvällen.

http://www.frauenverbaende.de/?dedei=bin%C3%A4re-optionen-broker-deposit-ab-10-euro&c3a=e8 Torsdag flyttar vi tillfälligt till Norra Kajen för Restaurangkampens andra upplaga med SFS som arrangör. 

go here Fredag eftermiddag och kväll seglas Grötö-Cup i J/70, 606 och 2-kronor, kvällen avslutas med social samvaro och grillning på Lilla Gåsholmen.

Under lördagen blir det allsvensk träning i Hunnebo där Team-SFS lag sparrar inför nästa deltävling i Allsvenskan. Med bana utanför Hunnebostrand ges möjligheten att se lagen träna på nära håll.

 

MENY| Tävling 2017

MENY| Tävling 2016

MENY| Tävling 2015

MENY| Tävling Arkiv