http://sevenhillsglass.com.au/?mikstyis=rencontre-femme-veuve-catholique&f8b=ab  

http://www.paperiandco.com/mikidis/3071

click here Som en av minsta klubbarna i Allsvenskan är en viktig del av satsningen att tillgängliggöra J/70-segling på hemmaplan. Med SFS Sailweek kan klubben visa upp modern segling för allmänhet och företagare.  Medlemmar, inte minst våra juniorer, får möjlighet att provsegla J/70 i olika träning- och tävlingsformat. 

follow url Vecka 29 blir det med andra ord mer segling än vanligt i Hunnebostrand. Sailweek startar onsdag kväll med poängsegling på Lilla Gåsholmen. Medlemmar är välkomna att prova på J/70 under kvällen.

http://meliggoi.gr/mokryxa/4359 Torsdag flyttar vi tillfälligt till Norra Kajen för Restaurangkampens andra upplaga med SFS som arrangör. 

rencontre dinan Fredag eftermiddag och kväll seglas Grötö-Cup i J/70, 606 och 2-kronor, kvällen avslutas med social samvaro och grillning på Lilla Gåsholmen.

site de rencontre profil drole Under lördagen blir det allsvensk träning i Hunnebo där Team-SFS lag sparrar inför nästa deltävling i Allsvenskan. Med bana utanför Hunnebostrand ges möjligheten att se lagen träna på nära håll.

http://mariondentalgroup.com/?myur=premier-rendez-vous-site-de-rencontre&9ad=1f  

MENY| Tävling 2018

MENY| Tävling 2017

MENY| Tävling 2016

MENY| Tävling 2015

MENY| Tävling Arkiv