Sample image
Som en av minsta klubbarna i allsvenskan är en viktig del av satsningen att tillgängliggöra J/70-segling på hemmaplan. Vi skapade SFS Sail Week för att visa upp J/70 och allsvenskan för medlemmar, allmänhet och företagare.  Under tre dagar arrangerar klubben olika event i Hunnebostrand. Medlemmar, inte minst våra juniorer, får möjlighet att provsegla J/70 i olika träning- och tävlingsformat."

Summering av premiäråret

site rencontre voyageurs Som en av minsta klubbarna i allsvenskan är en viktig del av satsningen att tillgängliggöra J/70-segling på hemmaplan. Vi skapade SFS Sail Week för att visa upp J/70 och allsvenskan för medlemmar, allmänhet och företagare.  Under tre dagar hyrde vi in två av allsvenskans stripade båtar.  Medlemmar, inte minst våra juniorer, fick möjlighet provsegla J/70 i olika träning- och tävlingsformat. 

http://adetacher.com/misroe/jisdr/6234 För att finansiera projektet gick vi ut till åtta lokala krögare i Sotenäs och erbjöd deras anställda segling i en matchcup med J/70. 
Konceptet är enkelt och bygger mycket på upplägget kring en allsvensk deltävling. Publikvänlig segling nära land med halvvindsstart ner till länsgaten för att få in båtarna i Hunnebostrands hamn. Speaker och expertkommentator på kajen som tillsammans med närradion sände live bidrog till att höja tryck och intresse bland allmänheten.

a la recherche de l'homme parfait bande annonce vf Fokus låg på att skapa ett kompakt event med åtta race på två och en halvtimme. Nya lag satt startklara i bytesbåtar och skeppare från SFS såg till allt rullade hela tiden. I paket ingick också 30 minuters träning med lite grundläggande båthantering och teambuilding. Före start togs lagfoton och eventet dokumenterades av fotografer för att kunna ge ett schysst material tillbaka till restaurangerna. 
Trots kort planeringstid och blygsam marknadsföring blev eventet en publiksuccé med närmare 200 personer som mest samtidig längs kajen, strandpromenaden och bergen i Hunnebostrand. 

http://www.mykinderday.com/?tyuiw=rencontre-avec-les-filles-canadiennes&2a9=bc Under sista dagen seglades en gemensam allsvensk träningscup där klubbens lag sparrade mot Hjuvik och GKSS utanför hamnen.

get link SFS har fått mycket positiv feedback från företag, allmänhet och klubbmedlemmar som ger ringar på vattnet för framtida satsningar. Lever klubbens allsvenska projekt vidare hoppas vi vara tillbaka sommaren 2017 med fler båtar, klubbar och ännu mer publikvänlig segling!

enter site Stort tack till gänget i Hjuvik som hyrde ut sina båtar och möjliggjorde SFS Sail Week

Mer bilder finns på länkarna nedan:
follow Allsvensk träning:
https://www.facebook.com/sotefjordens.ss/photos/?tab=album&album_id=1204187682939447

recherche fille pour mariage maroc Restaurangkampen 2016
https://www.facebook.com/sotefjordens.ss/photos/?tab=album&album_id=1202746849750197

Foto: Peter Krokström och familjen Trennsby

>

MENY| Tävling 2018

MENY| Tävling 2017

MENY| Tävling 2016

MENY| Tävling 2015

MENY| Tävling Arkiv