"Sotefjordens Segelsällskap har i decennier arrangerat seglarskola i Hunnebostrand. Med det fina läget längst ut på lilla Gåsholmen i Hunnebostrand kan vi erbjuda kurser på de bästa seglingsplatserna i vår vackra skärgård.SFS erbjuder seglarskola för barn, ungdomar och vuxna hela säsongen med jollar och kölbåtar. Vår seglarskola är  http://libraryinthesky.org/?bioeser=conocer-gente-japonesa-que-hable-espa%D0%93%C2%B1ol&01b=e8 certifierad som Svenska Seglarförbundets (SSF) seglarskola"

 

Våra kurser

Optimistjolle

För de yngre

 


stockpair betrug RS-Feva/2-kronaInfo

2-krona/RS-Feva

Jollarna för de lite äldre

 

606

Liten kölbåt

Allmän information om SFS Seglarskola

trucchi opzioni digitali 60 secondi Vad är SSF-Seglarskola och vad innebär det för er?

Syftet med SSF:s Seglarskola är att få en hög kvalitet på seglarskolorna i Sverige för att på så sätt få fler att fortsätta med seglingen. Instruktörerna är utbildade enligt SSF:s instruktörsutbildningar och utbildningen följer SSF:s kursplan för seglarskola

Vi strävar efter att alla som genomgått en kurs i vår seglarskola skall ha en så hög kunskap efter genomgången kurs som möjligt. Vid mycket dåligt väder under en kursvecka och utbildningstiden på vattnet inte räcker till, försöker klubben i mån av plats under resterande kurser erbjuda våra elever en alternativ vecka/dagar.

http://flywind.com.br/bakester/937 Våra kurser

SFS erbjuder veckokurser i Optimist, 2-krona, RS-Feva och 606 under perioden v. 26-31, övrigt tid på året genomförs seglarskolan under vardagkvällar och helger. Kurserna är uppdelade i tre olika steg, Nybörjare, Fortsättning, Kappsegling. binaire opties oefenen I menyn till hittar du mer information om varje enskild kurs/båttyp

Våra kurser är populära och blir fort fulltecknade. Vi förbehåller oss därför rätten att tacka nej till anmälningar vid fulltecknad kurs. Vi kommer då att kontakta er och försöka erbjuda en annan kurstid. Mer om anmälan hittar du längre ner.

http://mustangcipowebaruhaz.hu/?sisd=option-now&5cd=c4 Priser

Kursavgiften för optimistutbildningarna under v.26-31 är 2200:-
Har du egen optimistjolle får du 150:- rabatt.
Kursavgiften för  2-krona, RS-Feva och 606 under v.26-31 är 2400:-.

Är du inte redan medlem i SFS tecknar du också ett ett medlemskap ihop med din anmälan. Medlemsavgiften är 200:- för enskild medlem och 350:- för familj/år.

I mån av plats på våra veckokurser är det möjligt att boka halvdagar, heldagar eller enligt önskemål på våra större båtar 2-krona, RS-Feva och 606
opzioni binarie e book Segling med 1 pers.           source site Segling med 2 pers. eller fler
½ dag, 3 tim     500 kr             400 kr/pers
1 dag,  6 tim     900 kr             700 kr/pers
2 dag               1600 kr           1200 kr/pers

broker futures Anmälan

Är Du intresserad av att deltaga i någon av våra kurser kontaktar du oss via telefon, e-post eller fyller i formuläret i menyn till vänster.

Telefon till kansliet: 070-8203971, svarar vi inte går det bra att lämna ett meddelande på  telefonsvararen.
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

MENY | SFS Seglarskola