source link Vad innebär det att vara medlem i våran klubb?
SFS är en växande klubb med kompassen inställd på framtiden.
I vår klubb är vi 300 medlemmar. Att vara medlem i SFS är stimulerande och innebär dessutom att du stöttar oss ekonomiskt med din medlemsavgift.

Dessa pengar tillsammans med inkomster från kursverksamhet, sponsorer och försäljning är vårt rörelsekapital, och är oerhört viktigt för att vi skall kunna bedriva verksamheten.

see Fördelar
Bli en av oss så hjälper du klubben mot nya spännande mål. Det finns plats för alla!

rencontre homme azazga • STÖD SEGLINGEN I SOTENÄS
• Träna och tävla organiserat året runt
• Lär dig segla i en certifierad seglarskola
• Inbjudan till klubbtävlingar
• Medlemstidningen Fjordvinden
• Tävlingsstöd, coach
• Inbjudan till övriga klubbaktiviteter
• Klubbinformation via e-post/SMS
• Rabatt på båtförsäkring
• Gemensamma utbildningar
• Social samvaro
• osv....

click Medlemsavgift
Medlemsavgift för enskild medlem är get link 200:-/år och för familj http://wolontariatsportowy.com/fioepr/bioepr/4986 350:-/år.
Betalas till get link Bankgiro: 457-6146 eller follow link  Swish: 123 611 0183

sistema de citas apa version 6 Ny medlem/Förnyat medlemskap
Görs lättast via formulär nedan. Ange namn på inbetalningskort/internetbetalningen/swish.
Skicka in kompletterande medlemsuppgifter till kansliet via post, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller via formuläret.

Följande uppgifter för samtliga personer som medlemskapet gäller skall finnas med: namn, adress, telefon, e-post och personnummer(10 siffror)

Viktigt! Om du har ny adress, e-post eller telefon meddela via formuläret nedan eller till kansliet. Utan rätt uppgifter kommer informationen inte fram! follow url

Mer om SFS