follow

source site Välkommen att följa kampen om det bästa seglingslaget bland krogarna i Sotenäs sommaren 2017. Fjolårets publiksuccé med närmare 200 personer som mest samtidig längs kajen, strandpromenaden och bergen i Hunnebostrand är nu tillbaka.

phrase de site de rencontre Åtta lokala restauranger i Sotenäs och deras anställda gör upp i en matchcup med J/70 i norra hamnen.

http://ramblingroseboutique.com/?prertwe=matchmaking-ff-hunhan&128=09 Konceptet är enkelt och bygger mycket på upplägget kring en allsvensk deltävling. Publikvänlig segling nära land med halvvindsstart ner till länsgaten för största möjliga spänning. Speaker och expertkommentator på kajen bidrar till att höja trycket på land och till sjöss.

http://web-impressions.net/fister/3247 Fokus ligger på att skapa ett kompakt event med åtta race på två och en halvtimme. Nya lag finns alltid startklara i bytesbåtar och skeppare från SFS ser till att allt rullar i ett högt tempo. 

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-328290.html Lättare servering kommer finnas på kajen i anslutning till seglingsområdet.