http://adamsisco.com/?mikity=rencontre-74-sans-inscription&513=09 Den första juli arrangerades den traditionella jolleregattan Sotepokalen som också är en deltävling i Liros cup. 31 jollar samlades i klasserna optimist A, B och C, Zoom8, RS-feva, Laser och Laser Radial, 2-Krona och RS-Aero. Sommarvädret bjöd på sol och vindar på ca 8 m/s från NW som ökade och skiftade mot väst efter första racet. Banan lades så att startlinjen låg nära bryggan och åskådarna kunde njuta av seglingen vid klubbhuset. 

wordpress plugin dating site  

http://vedantaiowa.org/?makrosyt=comic-con-hook-up&3e8=d5 Fyra seglingar om ca 20 minuter genomfördes fördelade i tre startgrupper. Lunchpausen på land var mycket uppskattat av familj och seglare. SFS representerades i nästan alla klasser, gladast var RS-Fevaseglarna som fick inviga klubbens nya båtar. 

site de rencontre jordanien Som ett komplement till Sotepokalen anordnade SFS tillsammans med VKSF en clinic för Optimist och Zoom8 på söndagen. Fokus låg på kappsegling coachad av Karin Knigge. Nio seglare kämpade hårt i vindar på över 12 m/s. 

rencontres seniors 64 Helgen var lyckad och lärorik, lokala kappseglingar ger möjlighet för fler SFS:are att tävla mot regionen.  Jag vill rikta ett stort tack till funktionärer och föräldrar som ställer upp och gör dessa evenemang möjliga.

follow site Resultat från Sotepokalen via länk nedan 

good songs to hook up to Resultat Totalt

Bilder tagna av Peter Krokström
Sotepokalen Facebook

rencontre asperger Mayra Caldiz

Seglingsledare