rencontre annuelle uoif 2014 Stort tack till alla SFS:are som med stort engagemang återigen genomfört ett fantastiskt proffsigt arrangemang för 2.4:orna i Hunnebostrand. 

watch Seglarna vill mer än gärna att vi står som arrangörer 10-13 maj 2018, kanske kan vi lägga ett publikt hamnrace utanför Bella Gästis på fredag eftermiddag som alternativ till tune-up racet på stora banan!
Vinnare blev suveräne Stellan Berlin med sju av sju möjliga spikar under helgen

follow link  Resultat 2.4 Ranking Totalt

http://mariondentalgroup.com/?myur=sites-de-flirt-gratuit&fbc=12 Bilder fredag/lördag/söndag

click Nedan följer ett referat av Mats Milbourn som var med som seglare under helgen.

site de rencontre pour ado de 16 ans gratuit texto.com "Än en gång i Hunnebostrand och med stor omtanke om oss seglare från arrangörsklubben. Det blir bara bättre och bättre för var gång som Stellan sade i sitt tack vid prisutdelningen.

rencontre célibataire granby I år fick vi vind och sista dagen blev vi alla våta och fick ont i ögonen av saltvattnet. Vädret var mestadels mycket fint med sol. Alla fick fin västkustfärg. Lite regn fick vi sista dagen men det var ingen som noterade mitt i racen. Härliga seglingar på fin bana med bra startlinjer tror jag de flesta tyckte. Mycket lite ström vilket är ovanligt. Stabila vindar med bara små skiften gjorde att seglingarna blev jämna och utslagsgivande. Som vanligt Stellan i topp med sju vinster av sju möjliga. Han har nu spikar så det räcker att göra om köket hemma. Lecke tvåa och Henrik trea. Vem som kom fyra förbjuder min blygsamhet mig att tala om men det går att utläsa ur resultatlistan.

source link Träningen i två dagar före ranken skötte Linda och Emily utmärkt. Vi tränade starter och rundningar. Boathandlingen varierar högst betydligt och här kan ordentliga förbättringar ske hos de flesta. Mer träning alltså !!!! Plan och strategi är viktiga moment vid kappsegling. Linda är bestämd och bra och hon lovade nästan att återkomma nästa år och ta med Mattias och barnen.

Mathållningen var mycket bra inte minst räkorna och kräftorna och Clas med stab skall ha all eloge för sitt engagemang. Kakorna m.m. till kaffet var suberba. Tack Emily.

Vi höll en tyst minut för vår seglarbroder Bo Hedensjö. Han hade med säkerhet varit med i Hunnebostrand. Vi saknar honom.

Till sist ett stort tack till Conny Stensson arrangemangets ledare och eldsjäl. Vi kommer tillbaka nästa år 10/5-13/5. På Sotefjordens segelsällskaps hemsida finns fina bilder att studera, Henrik kommer säkert se till att dessa hamnar i vårt fotoarkiv."

Vid pennan

Mats Milbourn