http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-por%C3%B3wnanie-broker%C3%B3w&608=88 V. 30 är nu avklarad och vi instruktörer kunde med glädje skicka hem två stycken mycket duktiga seglare i fredags. Det har varit en mycket lärorik och givande vecka för dessa killar och utvecklingen hos dem har varit stor. 

opções binarias pdf  

http://advocation.ca/?biorerbiorere=rencontre-974-reunion-gratuit&ef1=53 Måndagen inleddes med att killarna seglade 2-krona med varsin instruktör på förmiddagen. Vi övade tekniken för slag och gipp samt repeterade de olika segelsätten. Efter lunch seglade killarna tillsammans och då körde vi en trekantsbana där fokus låg på rundningar och teknik vid kryssen.

click  

purchase Lyrica canada På tisdagen bytte vi båttyp för att få lite större utmaning. Killarna seglade Feva och dagen började med att de fick öva på att hitta balansen i båten. Därefter var det kapsejsning och ”man överbord” som stod på schemat. Efter lunch begav vi oss ut på en lite längre tur för att öva gennackern. Mycket spännande då det blåste upp en del. 

http://ecapguatemala.org.gt/poioe/1232  

enter Under onsdagen övade vi kappsegling samt att segla med gennackern. Killarna tyckte det var mycket roligt att få testa på att tävla med båtarna. Lite mer tajta situationer utsattes de för. 

https://distillery244.com/frnew1/4552  

Sedan på torsdagen var det dags för sjökortsteori. Efter lite bansegling gick vi igenom grunderna och därefter seglade vi iväg på en lång tur mot Bovall. Vi frågade killarna om djup och de fick själva bestämma vägen till olika destinationer. 

 

Fredagen var en dag i sin egen klass. Vi startade den med teknikbana där fokus låg på kappsegling. Backning, accelerering, rullslag och 360 mm övades. Sedan riggade vi en 606 och tog med oss lunch och fika i båten.  Vi seglade till Huö och tog ned seglen samt kastade draggen. Därefter åt vi i båten och badade. Detta var mycket mycket uppskattat!

 

Tack för den här veckan! Vi instruktörer hoppas att vi även ses nästa sommar.

MENY | Blogg

MENY | Nyheter

MENY | Skibenter