site de rencontre pour parents séparés Vecka 26 har bjudit på fantastiskt väder med både lätt och hård vind. På måndagsmorgonen välkomnade vi tre glada och taggade seglare som ville segla RS feva och 2-krona. Då seglarna var ”fortsättare” har vi denna vecka kunnat fokusera på att bygga på de tidigare baskunskaperna. 

test site de rencontre gratuit 2012  

source site Under måndagen var fokuset ”placering” i båten. Vi ville visa hur stor betydelse det har om man sitter tajt tillsammans i en tvåmannabåt. Att ha en gemensam tyngdpunkt och besättning som jobbar tillsammans och synkat är a och o i segling om man vill segla snabbt.

follow link  

http://yankalillabakery.com.au/?kramarew=madrid-expat-dating&6d7=58 På tisdagen inledde vi dagen med en sjökortsgenomgång. Därefter begav vi oss ut på en lång tur med två stycken fevor. Tanken var att eleverna skulle prövas på kartläsning. Vi seglade till Junkern och där la vi båtarna på drift och käkade lunch mitt ute på vattnet. Mycket uppskattat!

rencontre femme 50 ans amour  

site rencontre musique classique På onsdagen var det intensiv gennackerträning som stod på schemat. Tre olika banor med olika syfte seglades. Att segla brant, runda bojarna bra samt effektivisera sättningen och nedtagningen av gennackern övades. Även detta var mycket lärorikt tyckte de.

busco mujeres solteras venezuela  

Torsdagen bjöd på mer vind, vilket resulterade i att vi lärde dem krängteknik. Kappsegling bestod även dagen av. Vi övade massor av olika typer av starter och vi diskuterade olika fördelar och nackdelar med dem.

 

Veckan avslutades med en teknikbana där alla av veckans lärdomar återspeglades. Det är häftigt att se hur snabbt ungdomar utvecklas och tar sig an nya utmaningar. En grymt kul vecka har det varit och jag, Elin, samt de andra instruktörerna som jobbat på ovanvåningen är supernöjda!

MENY | Blogg

MENY | Nyheter

MENY | Skibenter