follow url Under helgens seglarläger har vi trots starka vindar och massor av regn hunnit med massor av skoj. Totalt 7 optimistseglare startade lägret med att segla optimist med stormsegel och prova en av klubbens tvåmmanajollar, RS feva. Därefter blev det paddeltävling i optimisterna där seglarna fick jaga ballonger i två lag.

http://huntersneeds.net/rigaro/4410 Genomdränkta fick de sedan byta om och bädda inför kvällen, därefter blev det massor av lek och bus innan middagen serverades. Efter middagen slog vi på högtalarna för disco och dansstopp. När vi dansat av oss smög vi tillbaka till sovsäckarna, tog fram godispåsarna, poppade popcorn och tittade på film.

http://www.mykinderday.com/?tyuiw=site-de-rencontre-mariage-mixte&640=32 När klockan slog midnatt var det tyst och lugnt i klubbhuset då alla seglare hade somnat. Nästa morgon vaknade allihopa, pigga och glada redo för frukosten som serverades kl.9. Därefter packade vi ihop sovsäckarna och gjorde oss redo för en sista stund med massor av lek, bus och skratt innan vi kramades hejdå kl.11.

source link  

djerba rencontre femme Vi instruktörer vill tacka för ett fantastiskt roligt läger och välkomnar er tillbaka redan på tisdag (28/8) kl.17.45 för att segla optimist.

enter Fler bilder hittar du som vanligt på vår facebooksida, Sotefjordens Segelsällkap.

MENY | Blogg

MENY | Nyheter

MENY | Skibenter