sites gratuits de rencontres sans inscription Vecka 30 inleddes med att 15 glada och taggade optimistelever anlände till klubben. Måndagen startades med vanliga rutiner, dvs genomgång på hur man riggar, styr en segelbåt, hur man gör ett slag, byte bakom ryggen och hur man skotar hem med hjälp av tumtricket. Därefter fick alla elever testa på att segla en åtta, dvs använda sig av segelsättet halvvind och genomföra slag.

https://infotuc.es/esminec/2386 Tisdagen spenderades till mesta del ute på vattnet. Gruppen delades upp efter nivå och två olika banor genomfördes. Onsdagsförmiddagen ägnades åt kapsejsning, vilket var mycket uppskattat av eleverna.

source link Då vädergudarna den här veckan varit på vår sida, blåst ungefär 4 m/s, har det lett till att vi redan på torsdagsförmiddagen kunde segla fyrkantsbanan. Fokus den här veckan har varit att segla de olika segelsätten med rätt teknik. Användning av tell-tails, rullslag, rundningar runt bojar är exempel på vad som har övats.

#1 dating app for iphone På fredagen fick föräldrar komma och titta på när deras barn seglade. Vi seglade en fyrkantsbana och medvetet riggade vi endast åtta båtar för att kunna öva på tillläggningar. Dvs effektiva byten gjordes.

rencontre 69610 Efter grill, knytkalas och diplomutdelning vinkade vi även denna veckan av femton duktiga seglare. Tack för den här veckan, hoppas vi syns snart igen!                       

MENY | Blogg

MENY | Nyheter

MENY | Skibenter