dating kerala thrissur  Nu har även vecka 27 blåst förbi. Denna vecka har bjudit på fyra dagar med perfekta vindar som gjort att vi hunnit med allt och lite till.

go to site På måndag morgon välkomnades seglarna till SFSS av mycket kraftiga vindar. Dessa vindar höll oss på land men stoppade inte eleverna från att lära sig segla. Det övades slag och gippar i en 2-krona på torra land och de mycket seglingssugna eleverna hann lära sig hur man riggar, namnen på båtens olika delar, knyta knopar, de olika segelsätten och slutligen fick de testa sina kunskaper med en tipspromenad.

cherche femme de menage 93200 När de supertaggade seglarna återvände till Lilla Gåsholmen på tisdagen hade vindstyrkan minskat och vi passade på att segla så mycket vi bara orkade. Det blev en heldag på vattnet och teorikunskaperna fick tillämpas i praktiken. Vi hann segla både halvvindsbana och trekansbana och öva på både slag och gippar. Dessutom fick alla eleverna skriva ner sina mål och förväntningar av veckan på lappar som sparades till fredagen.

click Sedan var det dags för de utmattade vädergudarna att återhämta sig. Då passade vi på att öva kapsejsning, en otroligt rolig del av jollesegling tyckte eleverna. Därefter fick de känna på hur det är att segla utan vind – det går inte. En meter framåt och 10 meter bak, båtarna fick bogseras in till lunch. Vi samlade kraft, och så gjorde även vädergudarna. På eftermiddagen fick vi perfekta vindar och kunde öva på ännu fler segelsätt – kryss och läns.

http://www.negocioseninternetrentables.com/flomance/3778 Torsdag. Då vi hunnit gå igenom alla segelsätten samt hur man läser sjökort var det dags att sätta seglarna på prov. Vi gav oss ut på tur och allihopa klarade sig galant. Efter lunch seglades en kryss-läns-bana och fevaseglarna fick öva på att segla med gennaker.

go to site Alldeles för snabbt var det helt plötsligt fredag. En fantastisk vecka avslutades med fantastiska vindar vilket gjorde att vi under förmiddagen kunde öva på att både backa och göra 360-svängar. Efter den traditionsenliga grillningen till lunch gav vi oss ut på tur. Denna gången hann vi ännu längre ut, vi skymtade Bovallstrand och fick känna på att segla i härliga vågor innan det var dags att segla tillbaka igen för att hinna med både bad, fika och diplomutdelning.

site de rencontre gratuit pour la cote d'ivoire Vi instruktörer vill tacka för en helt underbar vecka och önskar er varmt välkomna tillbaka. Har ni tid över får ni gärna ta en seglingsvecka till redan i sommar! Annars ses vi väl nästa år?

follow Ha det så bra!

 

PS. Fler bilder från veckan kommer ni att hitta på vår facebook-sida, Sotefjordens Segelsällskap, inom en snar framtid

 

MENY | Blogg

MENY | Nyheter

MENY | Skibenter