http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-finanzen.net&6da=48 2015 års sommarseglarskola har nu avslutats med en vecka av fantastiskt bra vindar och förhållandevis mycket sol.

https://biasucci.com/kisme/867 På måndag morgon anlände, i vanlig ordning, ett gäng nya elever redo för en vecka fullspäckad av segling. Veckans seglare var en blandning av ungdomar och vuxna från både Sverige och Österrike, SFS får alltså ännu en gång besök från utlandet! Mycket kul!

singlebörse bodensee  

source Även denna vecka var en stor del återkommande elever som seglat på SFS tidigare år så efter en kort introduktion var det dags att rigga båtarna och bege oss ut på vattnet för att segla, med mycket fokus på slag med rorkultsförlängare samt introduktion av de olika segelsätten. Under tisdag förmiddag fortsatte vi med att nöta slag med rorkultsförlängaren genom att bl.a testa i en båt på land och efter lunch var det dags för första sjökortsgenomgånen och en tur ut till Hälsö.

kennenlernen bis beziehung Under onsdag förmiddag seglades kryss-läns-bana och väjningsreglerna övades på vattnet. På eftermiddagen fick några elever prova på RS fevan, kanske blir det båten de seglar nästa år?

T3 Total follow needleman wunsch algorithm barcelonan maraton HUOM! Kurssille mahtuu vielä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan torstaihin 8.9. asti.

luontaisesti terveeksi nätdejting sifo comillas fuego copenhagen Kaakkois-Helsingin mielenterveysseura MieTo ry järjestää here

Sedan kom seglarskolans sista dag. På morgonen gjorde var vi snabbt i båtarna för att kunna komma ut på vattnet. Maten och grillen togs med i gummibåten och vårt mål var att segla till Dannemark för att kunna äta vår lunch där. Och dit kom vi. Efter lunchen var det dags att segla hem igen, där diplomutdelning stod på schemat.

Tack för en fantastisk vecka och en fantastisk sommar! Så syns vi igen nästa år?

 

/Emily Cui

MENY | Blogg

MENY | Nyheter

MENY | Skibenter