rencontres blois 2013 På måndag morgon kom 15 glada elever ner hit till Sfss klubbhus. Vi började veckan med att lära känna varandra och se till så att alla hade koll på sina kamraters namn. Efter det fick alla elever lära sig hur man riggar en optimist för att sedan lära sig hur man styr.

quoi Г©crire comme message sur un site de rencontre Under måndagen och tisdagen lärde sig eleverna att segla halvvind och göra både slag och gippar. På tisdag morgon fick alla testa på att kapsejsa, vilket var mycket omtyckt.

http://sumarplant.ro/franciye/4193 Veckan bjöd på mycket vind och regn men vi fortsatte segla och lärde oss att segla alla segelsätt. Bland annat kryss, när man seglar sicksack upp emot vinden, vilket visade sig vara lite klurigt.

rencontres à 15 rugby Eleverna har också lärt sig var man ska sitta i båten, hur man lägger till och knopar som kan komma till användning när man seglar.

http://salsiando.com/finelit/287 Seglingen har varit varvad med teori där vi har lärt oss dom 10 sjövetsregelerna och båtens alla delar. Under den blåsiga torsdagen gick alla elever en tipspromenad med frågor om segling och seglarklubben.

http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/12413 På fredagen avslutade vi med grillning, knykalas och diplomutdelning. Tack för en jättebra vecka så hoppas jag att vi ses igen nästa år !

site de rencontre pour ado a dakar /Mathilda Sigfeldt

MENY | Blogg

MENY | Nyheter

MENY | Skibenter