http://www.laderaranchdentistry.com/bistrota/727

Om Allsvenskan

http://josiart.at/rete/2165 Här kan du läsa mer om förutsättningarna för SFS och övriga lag i årets Allsvenska.

http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/2490 Allsvenskans delseglingar
18 – 20 maj Malmö
1 – 3 juni Ekerö
24 – 26 augusti Örnsköldsvik 
7 – 9 september Gottskär


http://yankalillabakery.com.au/?kramarew=mejor-sitio-de-citas-en-chile&6ea=91 Media & Sponsorer: Allsvenskan SFS
allsvenskan(@)sfss.se
mujeres solteras en republica dominicana Lagledare: Peter Johansson
allsvenskan(@)sfss.se

Läs Mer

TEAM SFS

Presentation av SFS lag till Allsvenskan 2018. En mix av gamla och unga

Vilka Seglar

Media

Här samlar vi artiklar, bilder mm som är intressant för medlemmar, sponsorer och supportrar

Till Mediasiten

Allsvensk Blogg

Här följer ni den dagliga verksamheten för projektet. Bilder, rapporter och mycket annat

Senaste Nytt

Partners

SFS söker partners som vill stödja satsningen på Allsvenskan i segling.

Bli vår partner

Nu drar Allsvenskan Segling igång för säsongen. Sveriges 18 bästa kappseglingsklubbar gör upp om mästartiteln i de fyra deltävlingar. Första omgången avgörs i Malmö nu till helgen 18–20 maj.
Stärka av vinst i sista deltävlingen ifjol åker Team-SFS med bra känsla till premiären som ser ut att bjuda på lätta och luriga vindar.


Med egen båt  har våren givet ovanligt mycket träningstimmar för truppen vilket som förhoppningsvis kan ge en högre och jämnare nivå på resultaten sett över säsongen som helhet.
Laget blir enligt följande i premiären: Magnus Lundgren, Urban Lagnéus, Elin Krokström, Kajsa Mattsson, Thomas Grahn

get link Följ tävlingarna online
Youtube livesändning
https://www.youtube.com/channel/UCTmdaoOl_yKOV_wDkbDPwLg

SAP Tracking/Resultat
https://swedishleague2018.sapsailing.com/gwt/Home.html#/regatta/overview/:eventId=85152c2d-0571-4ad8-869b-7bbe1b2da08f

 Första start kl. 14 på fredag

binära optioner bra dåligt Pressrelease SSF 

Allsvenskan avgörs i fyra deltävlingar spridda över landet. Efter Malmö står Ekerö Båtklubb på tur. De arrangerar sin deltävling 1–3 juni i Jungfrusund på Ekerö utanför Stockholm. Tredje deltävlingen arrangeras i Örnsköldsvik 24–26 augusti och sist ut är Gottskär utanför Göteborg som tar sig an finalen i allsvenskan 7–9 september.

- Malmö Segelsällskap har haft ett lag med i allsvenskan under alla de år som allsvenskan har existerat. Och vi är stolta att för tredje gången få visa upp Malmös perfekta seglingsarena – Västra Hamnen vid Turning Torso. Arenan ligger centralt och här har vi haft ett flertal VM, berättar Mikael Stamming i arrangörsklubben och fortsätter:

- Allsvenskan är ett bra sätt att få en spännande, snabb och omväxlande tävling i staden, där många trivs på helgerna. Det är ett perfekt sätt för oss att skapa intresse både för idrotten segling och för klubben.

Under två och en halv tävlingsdagar är ambitionen att hinna med 45 race vilket innebär 15 race per klubblag. Kappseglingarna är direktdömda på vattnet, så först i mål vinner. De korta racen gör att små misstag kan bli dyrköpta och ibland kan chansningar löna sig. Det betyder ofta att det är oerhört jämna seglingar. 

Varje besättning måste bestå av en person av varje kön och minst en seglare under 25 år. Det är klubbarna – inte de individuella seglarna – som gör upp om vem som till slut bärgar guldet. 

I fjol hade flera klubbar med sig supportrar vid deltävlingarna. Men de som inte har möjlighet att se seglingarna på plats, kan istället följa kampen framför datorn, via SAP Sailing Analytics på Seglarförbundets hemsida och på Facebook.

Avslutningen på fjolårets allsvenska i Gottskär blev rafflande. Först efter den tolfte och sista omgången stod det klart att KSSS höll undan i toppen, före 2016 års mästare Cape Crow. Efter hälften av de tolv omgångarna var KSSS långt efter och just då var Cape Crow allsvenska mästare. Men KSSS duktiga rorsman, 19-åriga Vilma Bobeck, och hennes rutinerade besättning fick ordning på seglingen och avslutade de sex sista racen med sex pallplatser.

- Vår ambition är givetvis att vara med i toppen i år igen. Men också att vi ska ha med nya besättningar vid varje omgång och inte minst att få in unga duktiga tjejer i laget. Av de 16 seglare vi har i laget i år har över hälften aldrig seglat allsvenskan, berättar Niklas Edler som är ansvarig för KSSS lag.

Årets allsvenska består av 18 klubbar. För Stenungssunds Segelsällskap och Särö Båtklubb är det första säsongen i allsvenskan och för Stockholm 606 betyder det att man är tillbaka efter att ha åkt ur 2016. 

rencontrer femme de l'est gratuit Allsvenskan 2018
Kungliga Svenska Segelsällskapet
Cape Crow Yacht Club
Hjuviks Båtklubb
Malmö Segelsällskap
Örnsköldsviks Segelsällskap
Segelsällskapet Kaparen
Sotefjordens Segelsällskap
Kullaviks Kanot och Kappseglingsklubb
Ekolns Segelklubb
Halmstads Segelsällskap
Oxelösunds Segelsällskap
Rörviks Segelsällskap
Jollekappseglarna Västerås
Strängnäs Segelsällskap
Göteborgs Kungliga Segelsällskap
Stenungssunds Segelsällskap
Stockholm 606Särö Båtklubb