flirt homme

Om Allsvenskan

http://notzero.in/?viowpew=rencontre-homme-noir-femme-blanche&2e5=85 Här kan du läsa mer om förutsättningarna för SFS och övriga lag i årets Allsvenska.

enter http://colombiatourstickets.com/?viowq=rencontre-fille-54&5ff=4c Allsvenskans delseglingar
18 – 20 maj Malmö
1 – 3 juni Ekerö
24 – 26 augusti Örnsköldsvik 
7 – 9 september Gottskär

http://payneortho.com/?markyre=una-mujer-soltera-puede-acceder-a-un-tratamiento-de-reproduccion-asistida&e8b=78
https://mummiesclub.co.uk/bilbord/1649 Media & Sponsorer: Allsvenskan SFS
allsvenskan(@)sfss.se
http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4re-optionen-zeitung Lagledare: Peter Johansson
allsvenskan(@)sfss.se

Läs Mer

TEAM SFS

Presentation av SFS lag till Allsvenskan 2018. En mix av gamla och unga

Vilka Seglar

Media

Här samlar vi artiklar, bilder mm som är intressant för medlemmar, sponsorer och supportrar

Till Mediasiten

Allsvensk Blogg

Här följer ni den dagliga verksamheten för projektet. Bilder, rapporter och mycket annat

Senaste Nytt

Partners

SFS söker partners som vill stödja satsningen på Allsvenskan i segling.

Bli vår partner

Idag startar Allsvenskans sista delsegling. Team-SFS mönstrar ett lag bestående av rorsman Magnus Lundgren, Klaes Mattsson, Urban Lagnéus, Thomas Grahn och Emily Cui. Första start kl 14:00, som vanligt kan ni följa racen via SAP: https://swedishleague2017.sapsailing.com/gwt/AutoPlay.html

 

buy Lyrica Pregabalin Pressrelease Allsvenskan

I helgen (8–10/9) avgörs sista omgång i Allsvenskan Segling i Kungsbacka. Nu ska medaljer fördelas och matchen runt nedflyttningsstrecket avgöras. Guldkampen står mellan mästarna från 2015 KSSS från Stockholm, som leder inför sista omgången, och Cape Crow från Göteborg som är regerande Allsvenska mästare.

Rent teoretiskt kan Hjuvik snuva de båda på guldet – men det är mer i teorin som möjligheten finns. Efter tre omgångar har stockholmarna vunnit två och kommit tvåa en gång, medan göteborgarna har två andraplatser och en tredje plats. Det betyder att KSSS inte får vara mer än tre platser bakom Cape Crow för att vinna guldet.

Räkna med en tuff kamp mellan två ”tunga” och erfarna besättningar. För KSSS seglar Vilma Bobeck, Fredrik Bergström, Patrik Erlandsson och Göran Bobeck. Vilma är rorsman och som sådan styrde hon nyligen sin 49erFX till en 19:e plats i VM. Tillsammans med Göran och Patrik kom 19-åriga Vilma trea i Mästarnas Mästare 2016. KSSS kompletterar sin besättning med Fredrik Bergström som var sexa på OS i Rio i 470 och som nyligen vann en silvermedalj på VM.

- Målsättningen för oss är att ha ett stort lag med olika seglare och olika besättningar i varje deltävling, samt att givetvis vara med och tampas i toppen, säger KSSS coach Niklas Edler.

Cape Crow skickar också en namnkunnig besättning bestående av Jonas Häggbom, Lars Linger, Jacob Wilson och Lovisa Karlsson. Lovisa är Sverige-etta i 470 och kom på 19:e plats i VM i somras. Med ombord har 22-åriga Lovisa tre mycket erfarna herrar. Jonas var med i OS redan 1988 och Jakob seglade så sent som i somras i Match Cup Sweden med australiern David Gilmour. 

Lars Linger har massor med rutin från matchracing och var med i America's Cup redan 1988. Han har även vunnit Match Racing Touren några gånger och varit med på Victory Challenge i flera kampanjer.

- Vår målsättning är att göra det så svårt vi bara kan för KSSS, säger Lars Linger.

Arrangörsklubben SS Kaparen, från Gottskär i Kungsbacka, har laddat rejält inför helgen. Hamnplan kommer att sjuda av aktiviteter under de tre tävlingsdagarna. Som kommun kan Kungsbacka stoltsera med att ha två lag med i serien. Kommunkampen står mellan Kaparen, som ligger sjua och Kullavik som ligger nia. Totalt deltar 18 lag och de tre sista, efter helgens omgång, får kvala senare i höst för att försöka behålla sin allsvenska plats 2018.

- För SS Kaparen och för våra seglingsungdomar betyder det mycket att få genomföra finalen på hemmaplan och få visa upp seglingsidrotten på nära håll. Att vi dessutom får besök av vardagshjältar inom Hemvärnet, Sjöräddningen, Röda Korset och Kustbevakningen gör det hela extra roligt. Vår ambition är att få till ett folkligt event där både seglingen och andra aktörer får plats. Nu hoppas vi bra väder och många glada besökare, säger Thomas Hansson-Mild från SS Kaparen. 

 

Fotograf: Daniel Stenholm