click

Om Allsvenskan

http://gsc-research.de/gsc/research/hv_berichte/detailansicht/index.html?tx_mfcgsc_unternehmen[uid]=1704 wie funktioniert 24option Här kan du läsa mer om förutsättningarna för SFS och övriga lag i årets Allsvenska.

http://macarthurgrange.com.au/?proklon=el-hombre-que-solo-amaba-los-numeros-paul-hoffman&9cb=19 opcje binarne czy to oszustwo Allsvenskans delseglingar
18 – 20 maj Malmö
1 – 3 juni Ekerö
24 – 26 augusti Örnsköldsvik 
7 – 9 september Gottskär

http://gtheal.com/?marakanr=free-dating-site-for-amputees&7c3=af
site de rencontre pour ado n1 Media & Sponsorer: Allsvenskan SFS
allsvenskan(@)sfss.se
http://tjez.gob.mx/perdakosis/3640 Lagledare: Peter Johansson
allsvenskan(@)sfss.se

rencontres seniors gratuites paca Läs Mer

TEAM SFS

Presentation av SFS lag till Allsvenskan 2018. En mix av gamla och unga

Vilka Seglar

Media

Här samlar vi artiklar, bilder mm som är intressant för medlemmar, sponsorer och supportrar

Till Mediasiten

Allsvensk Blogg

Här följer ni den dagliga verksamheten för projektet. Bilder, rapporter och mycket annat

Senaste Nytt

Partners

SFS söker partners som vill stödja satsningen på Allsvenskan i segling.

Bli vår partner

SFS fick en bra start i avslutningen på Allsvenskan. Efter fyra delseglingar var laget i ledningen med snygga serien 1-2-2-2. Mycket imponerande!

På lördag lunch tvingades vi till ett planerat besättningsbyte på två positioner. Detta avspeglades i resultatet på eftermiddagen och nya laget behövde några race för att hitta rätt i positionerna. Vi avslutade sedan snyggt med en tvåa och trea i den hårda vinden som gav fantastiska förhållanden på arenan i Långedrag.

Söndagen bjöd på en spännande avslutning med omvända vindförhållande där det länge var oklart om de skulle bli några seglingar. Vid lunch kom en lätt bris och tre flighter kunde genomföras. Team-SFS gjorde vad som behövdes för att säkra kontraktet till nästa säsong. 

En mycket stark första del av helgen där laget visade att att SFS slåss på den övre halvan allt stämmer och laget är samtränat.

Totalt slutade vi på nionde plats för helgen, än viktigare var att vi lyfte oss fyra placeringar i årstotalen till en fjortondeplats med lite marginal till kvalstrecket. Starkt spurtat efter en mycket utmanande säsong.

Nykomlingarna Cape Crow Yacht Club från Hönö utanför Göteborg lyckades hålla undan i toppen och seglade hem titeln före fjolårsmästaren KSSS.

/Peter Johansson, Lagkapten

Foto: Daniel Stenholm, Allsvenskan