dating when you're over 50

Om Allsvenskan

http://highschool.isq.edu.mx/cr45/2128/assets/js/7062 Här kan du läsa mer om förutsättningarna för SFS och övriga lag i årets Allsvenska.

idée cadeau femme rencontre http://bossons-fute.fr/?fimerois=application-rencontre-tinder-android&2dd=84 Allsvenskans delseglingar
18 – 20 maj Malmö
1 – 3 juni Ekerö
24 – 26 augusti Örnsköldsvik 
7 – 9 september Gottskär

source link
get link Media & Sponsorer: Allsvenskan SFS
allsvenskan(@)sfss.se
source url Lagledare: Peter Johansson
allsvenskan(@)sfss.se

source Läs Mer

TEAM SFS

Presentation av SFS lag till Allsvenskan 2018. En mix av gamla och unga

Vilka Seglar

Media

Här samlar vi artiklar, bilder mm som är intressant för medlemmar, sponsorer och supportrar

Till Mediasiten

Allsvensk Blogg

Här följer ni den dagliga verksamheten för projektet. Bilder, rapporter och mycket annat

Senaste Nytt

Partners

SFS söker partners som vill stödja satsningen på Allsvenskan i segling.

Bli vår partner

Helgen 28-30 augusti seglades sista deltävlingen i Allsvenskan 2015. Stämningen var hög innan då Team-SFS visat god form under tidigare race i Malmö med bland annat en spik, klubbens första i Allsvenskan någonsin, i ett av racen.

Laget som representerade SFS var Daniel Engström, Joakim Engström, Peter Johansson, Frida Krokström och Joachim Sandberg.

 

Supportrarna var också förväntansfulla då många skulle få möjlighet att följa tävlingarna på nära håll.

Under fredagen seglades fyra race där laget efter en trög start avslutade med en fin andraplats, bara några meter efter GKSS i mål. Under lördagen vann SFS två race och hängde bra med i sammandraget. Några sämre starter gjorde de svårt att hänga de riktiga topplagen.

Söndagens avgörande seglingar bjöd på svag och svårseglad vind med mycket omkastningar i racen. Efter ett antal rafflande flights avslutade SFS med en stabil serie på 3-5-3-3 och slutade på nionde plats i deltävling tre efter många täta race som avgjordes sista metrarna in på mållinjen.

Totalt över säsongen slutade SFS på elfteplats i tabellen med samma poäng som tian Oxelösund och en poäng efter Örnsköldsvik. Vinnare av Allsvenskan blev välförtjänt Kungliga Svenska Segelsällskapet som tar med sig tvåan Ekolns Segelsällskap till Champions League på Sardinien 18:e -20:e september.

-Högstanivån är bra, vi är med och slåss med de absolut bästa klubbarna i Sverige. Tyvärr är våra dalar lite för djupa för ta ytterligare ett kliv uppåt i tabellen denna säsong, säger lagledare Bengt Carlsson.

-Sotefjordens Segelsällskap har visat på precis det som Svenska Seglarförbundet ville med projektet Allsvenskan i Segling. Att göra seglingen synlig och engagera hela klubben! Projektet har engagerat allt från styrelse till enskild medlem och samtidigt som blivit en snackis på gatorna, säger Magne Möller i projektledningen

Under tävlingarna har laget följts av en grupp trogna supportrar. En del på plats medan andra följt seglingarna live på nätet. SFS har varit den klubb med flest supporters på plats vilket uppmärksammades av tävlingsledningen på Grötö i helgen.

SFS är direktkvalificerade för Allsvenskan i Segling 2016. Om klubben kommer att ställa upp med ett lag även då återstår att se i höst.

-Många bitar måste falla på plats, sponsorer, seglare och träningsmöjligheter, avslutar Magne

Länk till slutresultat:
SAP Allsvenskan 2015

Mera bilder finns på Facebook:
Allsvenskan 2015 SFS