enter

Certifierad Seglarskola

conocer gente de paises SFS seglarskola är en av Svenska Seglarförbundet certifierad seglarskola med hög kvalité

http://summerigloogames.com/?morkov=rencontre-femmes-de-l%27est-en-france&fed=81 Boka Din Plats

Allsvenskan

På vår Allsvenska site hittar ni info, nyheter, laguppställningar med mera för Team-SFS

Om Allsvenskan

Medlemskap

Nu är det tid att förnya ert medlemskap för säsongen 2018, betala enkelt via Swish!

Läs mer

 
frauen ab 55 kennenlernen Reklamplatsavtal SFS
 
Sotefjordens Segelsällskap (SFS) är en klubb med en aktiv åretruntverksamhet som ingår i Svenska Seglarförbundets satsning på “Ungdomsvänliga klubben”. SFS deltar också i idrottslyftet där skolklasser i Sotenäs kommun seglar på skoltid.
SFS Seglarskola, en av Svenska Seglarförbundet certifierad och kvalitetssäkrad seglarskola, har under varje sommar ca 150 elever som utbildas av ett 15-tal egna instruktörer.
SFS bedriver aktiv tränings- och tävlingsverksamhet för vuxna, ungdomar och barn, för nybörjare och tävlingsseglare i ett antal båttyper, både jollar och kölbåtar.

enter site Varför välja oss?
SFS läge vid en av Sveriges mest trafikerade farleder ger en exponering av ert varumärke mot alla som passerar genom skärgården utanför Hunnebostrand med båt.
 
Med en ökande verksamhet befinner sig fler båtar oftare på vattnet och exponerar reklamplatserna väldigt tydligt både i hemmahamn och på andra orter i samband med tävlingar. Vi är också synliga i tidningar och på internet.
Stödet från dig som sponsor är avgörande för om verksamheten kommer att hålla en hög kvalitet och kontinuitet när det gäller material och instruktörer samt att ge bra förutsättningar för utveckling i vår klubb.
 
go site Reklamplatsavtal  (PDF)
Reklamplatsavtal 2018
Läs mer i PDF ovan eller kontakta oss via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


Nyheter

Mer om SFS

  follow link Regler för lån och handhavande av SFS båtar utanför ordinarie verksamhet   Båtarna används av klubbens aktiva...

Kontakta Oss

 Kontakta oss vid frågor om seglarskola, tävlingar, träning, lokaluthyrning mm.

Klubbnyheter

Mer om SFS

MENY | Blogg

Sponsorer
 

"Tillsammans utvecklar vi segling för alla i och runt Hunnebostrand året om"

Kontakta oss