http://bullcitycraft.com/milnica/2793

Certifierad Seglarskola

http://notzero.in/?viowpew=rencontre-femme-aire-sur-adour&98f=b9 SFS seglarskola är en av Svenska Seglarförbundet certifierad seglarskola med hög kvalité

guide des site de rencontre Boka Din Plats

Allsvenskan

På vår Allsvenska site hittar ni info, nyheter, laguppställningar med mera för Team-SFS

Om Allsvenskan

Medlemskap

Nu är det tid att förnya ert medlemskap för säsongen 2018, betala enkelt via Swish!

Läs mer

De senaste åren har klubbens verksamhet ökat kraftigt vilket avspeglar sig på våra resultat på land och vatten inte mins genom följande priser:.

inwestowanie w opcje binarne forum Sparbanksstiftelsen 2016
SFS har tilldelats ett bidrag på 5000 kronor från Sparbanksstiftelsen.
De lämnar bidrag till projekt som främjar utveckling och visar stort samhällsengagemang inom kultur idrott och näringsliv. 
Priset mottogs av ordförande Ove Lindgren på Swedbank i Kungshamn

source site Årets Breddklubb 2015
SFS tilldelades på VKSF:s årsmöte 2015 utmärkelsen  "Årets Breddklubb i VKSF" .Tack till alla som bidragit till detta pris genom stort engagemang de senaste åren. Motiveringen till priset:
"Under de senaste åren har Sotefjorden SS växt på både längden och bredden. De har en förstklassig seglarskola, med duktiga instruktörer. Deras vår- och höst verksamhet har utvecklats på ett fantastiskt sätt för barn, ungdomar och vuxna! Utanför klubbhuset i Hunnebo seglas Optimist, Zoom8, RS Feva, 2-krona, Laser och 606! 
Förutom klubbverksamhet, så startade de även ett klubblag inför Allsvenskan. De slutade på en fin 11:e placering efter de tre deltävlingarna. Under säsongen arrangerade de både Sotepokalen och rankingsegling i 2.4mR.

Det finns ett stort engagemang från alla ideella eldsjälar i klubben och vi ser fram emot att få följa deras fortsatta utveckling."

site de rencontre beauport Idrotts- och fritidspriset 2014
Utbildningsnämnden i Sotenäs kommun har beslutat att tilldela Sotefjordens segelsällskap Idrotts- och fritidspriset 2014, med följande motivering;
"Sotefjordens segelsällskap är en förening med gamla anor och som med ett stort antal eldsjälar medverkat till att ungdomar har och har haft en meningsfylld fritid och får trygghet och kunskap på sjön."
Priset utgörs av en check på 10 000 kronor och ett diplom, togs emot på kommunalfullmäktiges möte igår av avgående samt nye ordförande Conny Stensson och Ove Lindgren.
Idrotts- och fritidspriset Idrotts-/fritidspriset är avsett att vara en uppmuntran för person eller grupp av personer, som visat framstående förmåga eller gjort uppmärksammade insatser inom idrotts- och fritidsverksamhet, som aktiv eller ledare. Idrotts-/fritidspriset kan tilldelas person eller grupp av personer, som är eller har varit bosatt i Sotenäs kommun eller vars verksamhet har samhörighet med kommunen. Idrotts-/fritidspriset utdelas på grundval av förslag. Förslag till pristagare kan inges av person, organisation, institution eller utbildningsnämndens ledamöter. Grattis alla medlemmar och tack för ett bra jobb! 


Nyheter

Mer om SFS

  watch Regler för lån och handhavande av SFS båtar utanför ordinarie verksamhet   Båtarna används av klubbens aktiva...

Kontakta Oss

 Kontakta oss vid frågor om seglarskola, tävlingar, träning, lokaluthyrning mm.

Klubbnyheter

Mer om SFS

MENY | Blogg

Sponsorer
 

"Tillsammans utvecklar vi segling för alla i och runt Hunnebostrand året om"

Kontakta oss